top of page

Stúdiónk komoly tapasztalatokkal és referenciákkal rendelkezik a fotózás szinte minden területéről, legyen szó termékfotózásról, esküvőről, rendezvényről, divatról vagy akár enteriőr fotózásról. Új műteremmel, fiatalos csapattal és professzionális felszereléssel nézünk szembe minden új kihívással, jöjjön az a fotózás bármely területéről.

FOTÓZÁS

FOTÓZÁS MINDEN TERÜLETEN,
MAGAS SZÍNVONALON

A portfólió fotózások alkalmával szeretünk kimozdulni a műterem sokszor elég sivár kulisszájából, ennek köszönhetően sokkal egyedibb és változatosabb képek készülhetnek. Ezenfelül természetesen műtermi portfóliók fotózását is vállaljuk. A legfontosabb, hogy a fotózás alatt a lehető legjobban érezd magad, mert a képek is így lesznek a legszebbek.

PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS

Az esküvő életünk egyik legfontosabb napja, aminek szeretnénk, ha minden fontos pillanata meg lenne örökítve. Éppen ezért akár több fotóssal is vállaljuk az ilyen felkéréseket, tovább növelve a megörökített pillanatok számát. A fotózás menete teljesen testreszabott, kezdve egészen a jegyesfotózástól a lakodalomig.

ESKÜVŐ FOTÓZÁS

Rengeteg tapasztalattal rendelkezünk a rendezvényfotózás területén is, legyen szó sporteseményekről, szalagavatókról, konferenciákról vagy akár bulikról. Igény esetén több fotóssal, akár videóssal együtt is tudjuk vállalni a megkereséseket. Az évek során sok nagy céggel volt lehetőségünk együtt dolgozni, ilyen többek között az ENSZ és az Ironman is.

RENDEZVÉNYFOTÓZÁS

Egy szép lakásról fontos, hogy szép képek is készüljenek, amennyiben az eladásán, vagy kiadásán gondolkozunk. Több tucat lakás és épület fotózásával a hátunk mögött, garantáljuk a professzionális minőségű enteriőr fotókat. Jelenleg is együtt dolgozunk több, az ingatlanpiacon tevékenykedő céggel, mint példálul a HostMyFlat.

ENTERIŐR FOTÓZÁS

Nagyon fontos a megfelelően pozicionált és artikulált divatkampány, legyen szó kisebb vagy nagyobb márkákról egyaránt. A korábbi munkáink során szerzett tapasztalatainkkal igyekszünk segíteni minden ügyfelet, hogy az elkészült kampányfotók a lehető legnagyobb mértékben segítsék a márka térhódítását.

DIVATFOTÓZÁS

A legtöbb tapasztalattal és referenciával a termékfotózás területén rendelkezünk. Rengeteg elégedett céget tudhatunk az ügyfeleink között, mint például az Auchan, a Kika, a Triumph International, az Emporium és az Ironman. A fotózás teljes mértékben testreszabott, igény esetén helyszíni kiszálással is vállaljuk.

TERMÉKFOTÓZÁS
GALÉRIA
bottom of page